Registrera dig för uppdateringar
Registrera dig för att ta del av vårt nyhetsbrev med information om kommande kurser och events.

Våra böcker

Vi har valt att översätta och publicera två böcker som i våra ögon ger värdefulla verktyg och många insikter som inte bara kan användas i relation till din partner utan i livet i stort.

"När vi lever och bemöter andra utifrån vårt sårade inre barn upplever vi ofta konflikter. Vi upprepar smärtsamma mönster i nära relationer, fastnar i tvångsmässiga beteenden eller blir deprimerade och sjuka. Thomas Krishnananda Trobe och hans partner Amana ger oss här en praktisk handledning i hur vi kan släppa taget om det förflutna och sluta identifiera oss med vår sårade självbild. De förklarar hur vi steg för steg kan bli vän med vårt inre barn och försonas med oss själva. Boken är personlig och lättillgänglig, med många konkreta exempel från författarnas egna liv såväl som från de många kursdeltagare de mött genom åren. Varje kapitel avslutas med praktiska övningar och meditationer."

Thomas Krishnananda och Amana Trobe har lett kurser världen över i tjugofem år.
Deras arbete har vuxit fram ur erfarenheten av att leva i en nära, långvarig
kärleksrelation, såväl som ur ett livslångt andligt sökande.
Thomas Krishnananda är psykiatriker, utbildad vid Harward Medical School
i USA. Amana Trobe är utbildad terapeut, specialiserad bland annat på Inner
Child Work. De lever i Arizona, USA, och har tillsammans skrivit fyra böcker
som har översatts till tio språk.

Du kan beställa Steget ut ut Rädslan och Sann tillit och tilltro genom att maila oss, beställ här. Ange din adress i mailet och vi kommer att skicka din beställning med posten tillsammans med faktura.

Böckerna kostar 200kr / styck + porto

Scroll to Top