Registrera dig för uppdateringar
Registrera dig för att ta del av vårt nyhetsbrev med information om kommande kurser och events.

Dörröppnare 3

Fortsättningen för dig som gått Dörröppnare steg 1 & 2 och som längtar, vill och behöver fortsätta resan inåt för att på djupet förstå vem du är. 

Vi formas och präglas av våra upplevelser som barn, det är oundvikligt. Bra som dåliga erfarenheter sätter sina spår. Vi formar strukturer som håller oss trygga men som också kan vara begränsande. Många upplever att de upprepar destruktiva mönster i sina relationer, på jobbet och i de livsval de gör. Och vi undrar varför är det så svårt att bryta dessa gamla beteenden? Varför är det så svårt att sluta stressa och börja ta hand om oss själva? Varför reagerar vi som vi gör?

Dörröppnare 3 tar dig tillbaka till barndomen, tillbaka til ditt inre barn,  så att du på djupet kan förstå varför du utvecklat dessa överlevnadsstrategier och beteendemönster. Vi hjälper vi dig att bearbeta det som gömts undan i det omedvetna, vi tillåter alla känslor som kanske begränsats; rädsla, ilska, sorg, glädje, livskraft, skuld, skam… allt får plats under denna kurs. När vi tillåter oss att känna smärtan som ofta ligger i botten av dessa erfarenheter så kan vi börja läka på riktigt. När vi förstår och blir medvetna har vi ett val.

Kursen är både intensiv och mjuk och vårt team av terapeuter och assistenter finns där för att stödja dig.Agni är utbildad i Pune, Indien, i bland annat Neo-Reichiansk kroppspsykoterapi, Star Sapphire Energy Work, Mystic Rose, tantra. Hon arbetar sedan många år som terapeut och meditationslärare. Hennes insikt, klarhet och värme stödjer människor att möta även sina mörkaste vrår med kärlek och ljus.

Praful delar med kärlek och närvaro med sig av sin passion för att stödja människor att växa och upptäcka sin inre potential. Han är utbildad i Hellinger Family and Systemic Constellation, andningsterapi, NLP, Pulsation, Counseling och Somatic Experiencing - Trauma Healing. Han är även registrerad som  SIAF i Italien och är legitimerad Trainer Holistic Counsellor. Praful är en Path of Love ledare och hans arbete kännetecknas av värme och medkänsla.


PRIS INFORMATION

14.900 SEK varav moms 2.232 SEK

BOKA HÄR


DATUM

MAY 1 Mon 20:00 -
MAY 7 Sun 15:00 2023
Med Agni


OCT 23 Mon 20:00 -
OCT 29 Sun 15:00 2023
Med Praful


För att gå Dörröppnare Steg 3 bör du ha deltagit i Dörröppnare Steg 1 & 2 eller liknande.

Under denna kurs kommer maten vi serverar att vara anpassad för att fördjupa processen.

Denna kurs hålls på engelska.

Scroll to Top