Registrera dig för uppdateringar
Registrera dig för att ta del av vårt nyhetsbrev med information om kommande kurser och events.

Dörröppnare 3

Den naturliga fortsättningen för dig som gått Dörröppnare steg 1 & 2 och längtar efter att fördjupa medvetenheten om vem du är.

Kursen fokuserar på hur vår barndom påverkar våra liv idag. Varför är det så svårt att bryta gamla destruktiva mönster? Varför är det så svårt att sluta stressa och börja ta hand om oss själva? Varför reagerar vi som vi gör? Besvikelser, chocker och andra smärtor från tidigt i livet har resulterat i att vi utvecklat överlevnadsstrategier och beteendemönster som idag ofta hindrar oss från att leva utifrån vår unika potential.

Genom att bli medveten om hur din barndom påverkat dig kan du frigöra dig från gamla inpräntade mönster. Under kursen hjälper vi dig att bearbeta det som gömts undan i det omedvetna. Rädsla, ilska, sorg, glädje, livfullhet, skuld, skam – alla känslor får utrymme. Genom att uttrycka det som inte blivit sagt, ta kontakt med ditt inre barn och bearbeta smärtsamma minnen i en trygg miljö, kan såren börja läka. Kursen är både intensiv och mjuk och vårt team av terapeuter och assistenter finns där för att stödja dig.

Under denna kurs kommer maten vi serverar att vara anpassad för att fördjupa processen. 


Agni är utbildad i Pune, Indien, i bland annat Neo-Reichiansk kroppspsykoterapi, Star Sapphire Energy Work, Mystic Rose, tantra. Hon arbetar sedan många år som terapeut och meditationslärare. Hennes insikt, klarhet och värme stödjer människor att möta även sina mörkaste vrår med kärlek och ljus.

Praful delar med kärlek och närvaro med sig av sin passion för att stödja människor att växa och upptäcka sin inre potential. Han är utbildad i Hellinger Family and Systemic Constellation, andningsterapi, NLP, Pulsation, Counseling och Somatic Experiencing - Trauma Healing. Han är även registrerad som  SIAF i Italien och är legitimerad Trainer Holistic Counsellor. Praful är en Path of Love ledare och hans arbete kännetecknas av värme och medkänsla.


PRIS INFORMATION

12.960 + moms =
14.900 SEK

BOKA HÄR


DATUM

MAY 15 Mon 20:00 -
MAY 21 Sun 15:00 2023
Med Agni


OCT 23 Mon 20:00 -
OCT 29 Sun 15:00 2023
Med Praful


För att gå Dörröppnare Steg 3 bör du ha deltagit i Dörröppnare Steg 1 & 2 eller liknande.

Denna kurs hålls på engelska.

Scroll to Top