Registrera dig för uppdateringar
Registrera dig för att ta del av vårt nyhetsbrev med information om kommande kurser och events.

Dörröppnare 3

A JOURNEY TO YOUR INNER CHILD

Den naturliga fortsättningen för dig som gått Dörröppnare steg 1 & 2 och längtar efter att fördjupa medvetenheten om vem du är.

Kursen fokuserar på hur vår barndom påverkar våra liv idag. Varför är det så svårt att bryta gamla destruktiva mönster? Varför är det så svårt att sluta stressa och börja ta hand om oss själva? Varför reagerar vi som vi gör? Besvikelser, chocker och andra smärtor från tidigt i livet har resulterat i att vi utvecklat överlevnadsstrategier och beteendemönster som idag ofta hindrar oss från att leva utifrån vår unika potential.

Genom att bli medveten om hur din barndom påverkat dig kan du frigöra dig från gamla inpräntade mönster. Under kursen hjälper vi dig att bearbeta det som gömts undan i det omedvetna. Rädsla, ilska, sorg, glädje, livfullhet, skuld, skam – alla känslor får utrymme. Genom att uttrycka det som inte blivit sagt, ta kontakt med ditt inre barn och bearbeta smärtsamma minnen i en trygg miljö, kan såren börja läka. Kursen är både intensiv och mjuk och vårt team av terapeuter och assistenter finns där för att stödja dig. 


Dwari har studerat psykologi vid Berlins universitet. Hon är utbildad inom andnings-, primal- och tantrisk terapi, familjekonstellationer och Somatic Experiencing - Trauma Healing. Sedan 1977 arbetar hon som terapeut och leder grupper och utbildningar över hela världen.

Läs mer om på: www.diamondbreath.de och www.dwari-lifeskills.net

Moumina är tränad i primalterapi, tantrisk terapi, Neo-Reichiansk kroppspsykoterapi, dans, Star Sapphire Energy Work,  Family Constellation och är certifierad TRE ( trauma release exercise ) provider. Moumina har sedan 1982 arbetat som terapeut runt om i världen. Hennes arbete genomsyras av värme, känslighet och intuition. Läs mer på www.moumina.online

Praful delar med kärlek och närvaro med sig av sin passion för att stödja människor att växa och upptäcka sin inre potential. Han är utbildad i Hellinger Family and Systemic Constellation, andningsterapi, NLP, Pulsation, Counseling och Somatic Experiencing - Trauma Healing. Han är även registrerad som  SIAF i Italien och är legitimeradTrainer Holistic Counsellor. Praful är en Path of Love ledare och hans arbete kännetecknas av värme och medkänsla.

Kontakta Praful på: prafulone@googlemail.com

Sudhir har lett seminarier och träningar i personlig utveckling och meditation över hela världen i 25 år. Han är utbildad i bland annat Hellinger familjeterapi, primalterapi, kroppspsykoterapi och gruppdynamik. Sudhir har bott i Sverige i 12 år och arbetat som personlig coach för svenska företagsledare.

Läs mer på www.iipp.eu

PRIS INFORMATION

11.900 + moms =
13.900 SEK


DATUM

MAJ 6 Mån 20:00 -
MAJ 12 Sön 15:00 2019
Med Dwari & Praful


För att gå Dörröppnare Steg 3 bör du ha deltagit i Dörröppnare Steg 1 & 2 eller liknande.

Denna kurs hålls på engelska.

Scroll to Top