Registrera dig för uppdateringar
Registrera dig för att ta del av vårt nyhetsbrev med information om kommande kurser och events.

Dörröppnare 3

Den naturliga fortsättningen för dig som gått Dörröppnare steg 1 & 2 och längtar efter att fördjupa medvetenheten om vem du är.

Kursen fokuserar på hur vår barndom påverkar våra liv idag. Varför är det så svårt att bryta gamla destruktiva mönster? Varför är det så svårt att sluta stressa och börja ta hand om oss själva? Varför reagerar vi som vi gör? Besvikelser, chocker och andra smärtor från tidigt i livet har resulterat i att vi utvecklat överlevnadsstrategier och beteendemönster som idag ofta hindrar oss från att leva utifrån vår unika potential.

Genom att bli medveten om hur din barndom påverkat dig kan du frigöra dig från gamla inpräntade mönster. Under kursen hjälper vi dig att bearbeta det som gömts undan i det omedvetna. Rädsla, ilska, sorg, glädje, livfullhet, skuld, skam – alla känslor får utrymme. Genom att uttrycka det som inte blivit sagt, ta kontakt med ditt inre barn och bearbeta smärtsamma minnen i en trygg miljö, kan såren börja läka. Kursen är både intensiv och mjuk och vårt team av terapeuter och assistenter finns där för att stödja dig.


Praful delar med kärlek och närvaro med sig av sin passion för att stödja människor att växa och upptäcka sin inre potential. Han är utbildad i Hellinger Family and Systemic Constellation, andningsterapi, NLP, Pulsation, Counseling och Somatic Experiencing - Trauma Healing. Han är även registrerad som  SIAF i Italien och är legitimerad Trainer Holistic Counsellor. Praful är en Path of Love ledare och hans arbete kännetecknas av värme och medkänsla.

Kontakta Praful på: prafulone@googlemail.com

PRIS INFORMATION

11.900 + moms =
13.900 SEK


DATUM

MAJ 11 Mån 20:00 -
MAJ 17 Sön 15:00 2020
Med Praful


För att gå Dörröppnare Steg 3 bör du ha deltagit i Dörröppnare Steg 1 & 2 eller liknande.

Denna kurs hålls på engelska.

Scroll to Top