Registrera dig för att ta del av vårt nyhetsbrev med information om kommande kurser och events.
close

Dörröppnare 2

KEEP THE DOOR OPEN

Den här femdagarskursen är för dig som gått Dörröppnare 1 och som vill ha mer. Djupare förståelse för dina känslor, ditt inre och hur dina tankar kan påverka ditt välmående.

Vi upprepar ofta samma mönster och reagerar om och om igen på ett destruktivt sätt, trots att vi egentligen vill något annat.

Du kommer att få stöd att bryta gamla mönster, att se vilka dömande och rädslor som hindrar dig dels från att leva den du verkligen är, och dels från att skapa relationer till din partner, vänner, barn och familj, utifrån kärlek och tillit.
 
Kursen är en process för att:
• Lära dig att lita på dina egna känslor, tankar och intuition.
• Lära dig att vara närvarande, att känna och acceptera vad som än händer dig, i varje ögonblick.
• Våga ta risken att vara ärlig och ta ansvar, att öppna upp och visa sårbarhet.
• Bli medveten om hur du dömer dig själv och andra.
• Bli medveten om hur du kompromissar med det du vill i ditt liv.


Isa har en fil.kand i psykologi från Stockholms universitet, utbildad i psykoterapi på SAPU och har ägnat de senaste 20 åren åt att utbilda sig till terapeut. Hon har under lång tid assisterat på kurser i personlig utveckling och är bland annat utbildad i Somatic Experiencing - Trauma Healing. Hon är delskapare av Urban OM och tar emot klienter i Stockholm. Hon har även varit delaktig i att skapa Baravara. Isas passion är att stödja människor att kliva ut ur sin personlighetsstruktur och hitta modet att vara sanna mot sig själva.


.

Praful delar med kärlek och närvaro med sig av sin passion för att stödja människor att växa och upptäcka sin inre potential. Han är utbildad i Hellinger Family and Systemic Constellation, andningsterapi, NLP, Pulsation, Counseling och Somatic Experiencing - Trauma Healing. Han är även registrerad som  SIAF i Italien och är legitimeradTrainer Holistic Counsellor. Praful är en Path of Love ledare och hans arbete kännetecknas av värme och medkänsla.

Kontakta Praful på: prafulone@googlemail.com
.

PRIS INFORMATION

9.800 + MOMS  = 11.400


DATUM

FEB 20 Tis 20:00 -
FEB 25 Sön 15:00 2018
Med Praful & Isa


JUN 12 Tis 20:00 -
JUN 17 Sön 15:00 2018
Med Praful & Isa


SEP 11 Tis 20:00 -
SEP 16 Sön 15:00 2018
Med Praful & Isa


NOV 13 Tis 20:00 -
NOV 18 Sön 15:00 2018
Med Praful & Isa


För att gå Dörröppnare Steg 2 bör du ha deltagit I Dörröppnare Steg 1 eller liknande.